Jump to content
PlayStation Romania

Wall Of Fame


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/18/19 in all areas

 1. 1 point
  O schimbare de ultim moment aduce in categoria Ps+ monthly games... Detroid:Become Human in locul lui Pro Evolution Soccer 2019.
 2. 1 point
  Iulie este pentru pasionatii de fotbal caci ne asteapta Pes2019 si Horizon Chase Turbo. Jocurile le gasim la download incepand cu 2 Iulie, deci avem timp destul. Nu uita sa dai buy si la cele din luna asta
 3. 1 point
  Ai ajuns in Comunitatea PlayStation, acum e important sa faci parte din ea ... inregistreaza un cont aici Aceasta comunitate se dezvolta in baza Time Line astfel toate noutatile postate de comunitate le regasesti direct pe prima pagina la un click distanta Vizitatorii pot vizita intregul continut al comunitatii insa este nevoie de inregistrarea unui cont pentru a interactiona cu ceilalti membri participanti Divertismentul face parte din proiectul nostru, astfel urmeaza sa organizam concursuri/evenimente la care pot participa toti membrii Ca orice comunitate, la un moment dat vom recruta editori, moderatori etc. deoarece dorim sa mentinem calitatea continutului Multumim ca ai ales sa faci parte din comunitate!
 • Inregistreaza-te simplu si rapid

  Salut, 

  Te invitam la o inregistrare rapida cu mail si parola in comunitatea PlayStation. Am creat aceasta comunitate exclusiv pentru utilizatorii consolelor PlayStation. Stim ca esti un fan al consolelor daca ai trecut pe aici, incearca sa ramai si sa te inregistrezi :) deoarece cu ajutorul tau putem organiza mai multe concursuri in comunitate!

   Autentifica-te  pentru a te autentifica

   Creaza cont  pentru a te inregistra

  Ne gasesti pe Facebook, in cel mai mare grup al pasionatilor de PlayStation!

   

×
×
 • Create New...

Important Information

Ca vizitator al Comunitatii PlayStation te invitam sa fi de acord cu Terms of Use si Privacy Policy