Jump to content
PlayStation Romania
 • Inregistreaza-te simplu si rapid

  Salut, 

  Te invitam la o inregistrare rapida cu mail si parola in comunitatea PlayStation. Am creat aceasta comunitate exclusiv pentru utilizatorii consolelor PlayStation. Stim ca esti un fan al consolelor daca ai trecut pe aici, incearca sa ramai si sa te inregistrezi :) deoarece cu ajutorul tau putem organiza mai multe concursuri in comunitate!

   Autentifica-te  pentru a te autentifica

   Creaza cont  pentru a te inregistra

  Ne gasesti pe Facebook, in cel mai mare grup al pasionatilor de PlayStation!

   

japiadrian

Days Gone Survival: Get to Lisa - Get Lisa to your bike - What have they done (PS4 Pro)

Recommended Posts

Povestea in Days Gone Survival suporta unele modificari de scurtatura sa zic asa, in fiecare misiune avem datoria de a creste increderea in fiecare camp pentru a accesa arme mai bune, exact cum am zis si in articolul anterior. In misiunea What have they done, am sansa sa infrunt pentru prima data reaperii la nivel de survival iar daca nu le tragi in cap mor destul de greu (trebuie sa consumi multa munitie), atentie, in modul survival nu avem aim assist absolut deloc ... la un moment dat o sa vedei ca ma lupt cu un reaper in meele (cu cutitul) si am nevoie de o gramada de lovituri ca sa il omor.

savelisa.jpg

Cert este ca modul Survival ma surprinde cu fiecare misiune pentru ca nu ma plictiseste, pur si simplu esti aruncat in misiunile cu actiune, in marea parte. Deja cunoastem pe toata lumea, Iron Mike, Skizzo, Riki etc. doar ca nu avem harta descoperita. Tot in modul Survival am observat ca atunci cand faci pereche cu un alt caracter, spre exemplu Boozer, pe care trebuie sa il transportam intr-un camp si nu ai grija de mediul incojurator poate fi omorat foarte rapid chiar daca tu rezisti, astfel misiune este un esec. (aviz celor care stiu chestiile astea din RDR2 deja, unde daca ai calcat stramb esti gata). Cei care au gasit Days Gone plictisitor, pot incerca Survival.

Avem in dotare  arma NWS care am deblocat-o in Trust level 2 via Hot Springs (Merchant) cu 2,500$ si este foarte eficienta in close to mid-range combat. Exact cum joc eu, agresiv, am nevoie de close to mid-rage weapons, perfect! :)

Aboneaza-te Save.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • 24 GOTY 2019

  1. 1. Cine crezi ca o sa fie GOTY?


   • Mortal Kombat 11
   • Days Gone
   • Metro Exodus
   • Rage 2
   • A Plague Tale: Innocence

×
×
 • Create New...

Important Information

Ca vizitator al Comunitatii PlayStation te invitam sa fi de acord cu Terms of Use si Privacy Policy