Jump to content
PlayStation Romania
 • Inregistreaza-te simplu si rapid

  Salut, 

  Te invitam la o inregistrare rapida cu mail si parola in comunitatea PlayStation. Am creat aceasta comunitate exclusiv pentru utilizatorii consolelor PlayStation. Stim ca esti un fan al consolelor daca ai trecut pe aici, incearca sa ramai si sa te inregistrezi :) deoarece cu ajutorul tau putem organiza mai multe concursuri in comunitate!

   Autentifica-te  pentru a te autentifica

   Creaza cont  pentru a te inregistra

  Ne gasesti pe Facebook, in cel mai mare grup al pasionatilor de PlayStation!

   

japiadrian

Rogue Aces, un alt clasic vine in luna aprilie

Recommended Posts

41004962792_49f357e152_o.gif.6520c2f4500b348ea0c8f12f17416ced.gifCharlie si Mike de la Infinite State Games anunta cu placere data lansarii unui clasic de pilotaj care are ca provocare peste 100 de misiuni, data de 12 aplirilie reprezinta perioada in care vom avea posiblitatea de a achizitiona jocul pentru platrformele PlayStation 4, respectiv PlayStation Vita.

In Rouge Aces toata actiunea se petrece in aer si avem ca obiective distrugerea inamicilor, anumitor baze inamice etc. cu ajutorul unor avioane ce 'poarta hainele' anilor 1940. Ca si in baza jocurilor clasice, toate misiunile vor putea fi indeplinite daca avionul vostru este suficient de puternic, adica inamicii vor aparea in valuri tot mai intense dar asta nu reprezinta o problema, deoarece aveti sanse sa va dezvoltati avioanele cum ar fi:

 • Rata de tragere a armelor
 • Combustibilul care sa va permita mai mult timp de planare

In cele din urma rata de tragere a amerlor de pe avionul vostru se anunta a fi de neoprit :o de aici putem intelege ca ecranul jocului nostru urmeaza sa fie plin de ACTIUNE!

Chiar daca suna bine pentru avioanele noastre, trebuie sa avem grija deoarece nici inamicii nu se lasa mai prejos, avand aceasi posibilitate de upgrade la arme ... :(

Daca tot vine vorba de un clasic, vocea unor personaje foarte cunoscute (Jonny Bravo, Scooby si Shaggy) din copilaria noastra au fost adaugate in timp ce ne facem de cap cu avioanele, toate acestea pentru a face parte la un amuzament copilaresc :D

41004962792_a7cc87fbe8.jpg.b1e53bde417f2ee209bcbe41d70f96ef.jpg

Jocul urmeaza sa fie lansat pe data de 12 Aprilie iar pentru PlayStation Plus Members exista un Early Adoper Reward  care ofera instant o reducere de 20% in PlayStation Store (format digital). 

Vom continua publicarea articolelor pentru jocurile indie (clasice) deoarece putem observa cum valul de jocuri si dezvoltatorii se concentreaza pe nostalgie :P

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • 24 GOTY 2019

  1. 1. Cine crezi ca o sa fie GOTY?


   • Mortal Kombat 11
   • Days Gone
   • Metro Exodus
   • Rage 2
   • A Plague Tale: Innocence

×
×
 • Create New...

Important Information

Ca vizitator al Comunitatii PlayStation te invitam sa fi de acord cu Terms of Use si Privacy Policy